De origineelste woonwinkel in Leiden

Laat je verrassen door het originele stoere en eigentijdse assortiment van By.May. By.May is een woonwinkel in Leiden met industriële, retro en vintage interieuraccessoires. De winkel bevindt zich in de mooiste wijk: vlakbij de Hooglandse Kerk en de Burcht.

Kom shoppen in de leukste woonwinkel van Leiden

Net als jij zijn wij altijd in beweging en op zoek naar originele plaids, kussens, kledendecoratie, verlichting en kleinmeubelen. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider.

Bij woonwinkel By.May in Leiden vind je altijd de leukste woonproducten passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele materialen en kleuren. En vooral nieuwe en stoere originele woondecoratie passend bij jouw woonstijl.

Voor kleinmeubelen heb je bij de woonwinkel van By.May een afwisselende keuze uit bijzettafeltjes en salontafels, en natuurlijk ook trendy krukken.

Voor decoratie ben je bij By.May ook aan het juiste adres. Ons assortiment wisselt regelmatig, waardoor je elk seizoen jouw huis in de passende woonsfeer kunt brengen.

Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van mooie kaarsen, verlichting, plaids en kussens is By.May in Leiden de plek die je niet over kunt slaan. Meer informatie over onze plaids lees je hier, en meer informatie over onze kussens lees je hier

We zijn altijd bezig om mooie en unieke producten voor je te vinden en dat tegen een leuke prijs!

By.May in het mooie Leiden is een eigengereide woonwinkel met een industriële basis, gecombineerd met geupcyclede, vintage en retro producten. Soms zitten er wat brocante producten tussen. Als het maar stoer en net even anders is, dan past het By.May!

 

By.May werkt samen met Mooi Binnen vastgoedstyling. Als u door Mooi Binnen een opdracht heeft laten uitvoeren, kunt u met 15% korting producten bij By.May aanschaffen voor de inrichting van uw huis!