Wil je een mooie plaid kopen, vind alle plaids gemakkelijk hier bij By.May, de stoerste woonwinkel in Leiden. Hier vind je zeker iets naar je zin!

Plaids zijn een goede toevoeging aan je interieur. Ze geven veel sfeer en zijn ook functioneel, want je kruipt er bij kou ook lekker onder! Dus wil je een mooie plaid kopen, vind alle plaids gemakkelijk hier

Plaids worden ook wel woondekens genoemd, en leg je op de bank als decoratie, maar ook dus om lekker onder te liggen als je het een beetje koud hebt. De dekens kun je natuurlijk ook op bed leggen, en ook buiten in de lounge set zit je er heerlijk onder!

Plaid knut

By.May heeft plaids van onder andere Klippan, Silkeborg, Malagoon, Madura, Take a Plaid, Lantara, Vivaraise en PAD, in diverse materialen en afmetingen.

Een woondeken of plaid van Klippan is bij By.May van Wol gemaakt; New Wool, Lamswol of Merino wol, of een combinatie daarvan.

Ook een Silkeborg plaid of deken is van deze wolsoorten gemaakt. Silkeborg en Klippan zijn Scandinavische merken.

Het Duitse merk PAD maakt grote en heerlijk zachte dekens, die ook prima op bed passen. Deze dekens zijn gemaakt van katoen/acryl en hebben meestal een grappige print.

De Malagoon plaids zijn over het algemeen gemaakt van polyester, of een mix met Polyester. Ze zijn zeer kleurrijk, en hebben een bijpassend kussen.

Lantara plaids zijn gemaakt in Tunesië, van Katoen. Deze gebruik je ook als Grand foulard, of sprei op je bed.

Vivaraise is een Frans merk, waarvan wij de Katoenen plaids hebben. Deze zijn stonewashed voor een sfeervol effect, en doorgestikt.

Ook Take a Plaid heeft Katoenen woondekens. Deze zijn grover geweven. ook leuk als strand of picknick deken!

Een plaid kleedt je bank en daarmee je hele woonkamer echt aan. Op bed geeft een deken, plaid, sprei of grand foulard veel extra sfeer aan de kamer, en deze zier er ook meteen fris en opgeruimd uit!

Kies voor een mooi en kwalitatief product waar je jarenlang plezier van kunt hebben.