Verzenden
Wat zijn de verzendkosten als ik iets online bestel?
Brievenbus pakket: €3,00
Pakket tot 10 kilo: €4,50
Pakket 10 tot 20 kilo: €8,00
Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.

De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. Als de bestelling niet volledig in één keer kan worden geleverd en in meerdere verzendingen geleverd moet worden, worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht voor de naleveringen.

Binnen welke termijn wordt een bestelling geleverd
De bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan er vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaats vinden, mag deze worden geannuleerd en zal het betaalde bedrag worden teruggestort. Hiervoor kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier of het contactformulier op de website.

Verpakking pakketten
By.May hergebruikt bij het verzenden van bestellingen zoveel mogelijk het verpakkingsmateriaal. Dit omdat wij het onverantwoord vinden verpakkingsmateriaal slechts een keer te gebruiken en vervolgens weg te gooien. Hierdoor zal uw pakket er niet altijd even fris en nieuw uitzien, maar de bestelling zelf ziet er natuurlijk wel perfect uit!

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website www.bymaylivingandlifestyle.nl of het email adres info@bymaylivingandlifestyle.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. die verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie
Zie onze algemene voorwaarden artikel 10

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bymaylivingandlifestyle.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Identiteit ondernemer
By.May
Hof van Spreij 13
2471BB Zwammerdam

info@bymaylivingandlifestyle.nl
TEL NUMMER +31 (0) 637404039
KVK NUMMER 60117710
BTW NUMMER Op factuur of op aanvraag