Wil je een mooi sierkussen kopen, vind alle kussens gemakkelijk hier bij By.May, de stoerste woonwinkel in Leiden. Hier vind je zeker iets naar je zin!

Sierkussens zijn een onmisbare toevoeging aan je interieur. Ze geven veel sfeer en zijn daarnaast ook nog eens functioneel, als ondersteuning in de rug. Met kussens kun je ook snel een andere look geven aan je interieur. Bijvoorbeeld als je van kleur wilt veranderen. Wil je dus een sierkussen kopen, dan vind je alle kussens hier, in onze winkel en webshop.

Bij By.May vind je kussens van hoogwaardige kwaliteit, die ook nog eens betaalbaar zijn. De vullingen zijn van hollowfill of veren, voor ieder wat wils dus. Ook verkopen we kussenhoezen los, voor als je de vulling die je al hebt nog kunt hergebruiken.

Sierkussen kopen? Vind hier alle sierkussens

By.May heeft kussens van Home Junky, Oldies Amsterdam,  Scatterbox en Malagoon. Daarnaast ook kussenhoezen van PAD en Madura.

Een Home Junky kussen is uniek, en wordt in Nederland ontworpen en vervaardigd. Veel van de stoffen komen ook uit Nederland, of anders uit een ander Europees land. De vulling van een Home Junky kussen is Hollowfill, of veren.

Een Scatterbox kussen heeft een veren vulling, en deze kussens worden ontworpen en gemaakt in Ierland. Scatterbox maakt gebruik van prachtige velours stoffen en mooie patronen.

De Nederlandse Malagoon kussens die bij By.May verkocht worden zijn van geweven wol. Deze wol is uitgekamd zodat er lange haren ontstaan. Ze zijn handgemaakt. Uniek en zeer decoratief!

Oldies Amsterdam is een Nederlands bedrijf dat kussenhoezen maakt van de reststukken van hoogwaardige interieurstoffen. Altijd unieke exemplaren dus, met originele kleur- en patrooncombinaties. Een flink percentage van de opbrengst van deze producten gaat naar projecten voor eenzame ouderen.

PAD is een Duits merk dat hele leuke unieke kussenhoezen maakt van Katoenen Gobelin. Mooie en vrolijke geweven patronen. De kwaliteit straalt er van af.

De kussenhoezen van Madura zijn in veel kleuren en patronen te vinden bij By.May. Dit Franse merk gebruikt mooie luxueuze stoffen, en voor elk interieur is wel een passend exemplaar te vinden.

Sierkussens kleden je bank en daarmee je hele woonkamer echt aan. Kies voor mooie en kwalitatieve producten, omdat je daar dan jarenlang plezier van kunt hebben.