De stoerste woonwebshop

De stoerste woonwebshop van Nederland! Laat je verrassen door het originele stoere en eigentijdse assortiment van By.May. By.May is een webwinkel waar je prachtige plaids/woondekens, kleden, vachten en kussens vindt, en daarnaast ook stoere woonaccessoires.

Kom shoppen in de leukste webwinkel van Nederland

Net als jij zijn wij altijd in beweging en op zoek naar originele plaids, kussens, kledendecoratie, verlichting en kleinmeubelen. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider.

Bij By.May Living and Lifestyle vind je altijd de leukste woonproducten passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele materialen en kleuren. En vooral nieuwe en stoere originele woondecoratie passend bij jouw woonstijl.

Voor kleinmeubelen heb je bij de webshop van By.May een afwisselende keuze uit bijzettafeltjes en salontafels, en natuurlijk ook trendy krukken.

Voor decoratie ben je bij By.May ook aan het juiste adres. Ons assortiment wisselt regelmatig, waardoor je elk seizoen jouw huis in de passende woonsfeer kunt brengen.

Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van mooie kaarsen, verlichting, plaids en kussens is By.May Living and Lifestyle de plek die je niet over kunt slaan. Meer informatie over onze plaids lees je hier, en meer informatie over onze kussens lees je hier

We zijn altijd bezig om mooie en unieke producten voor je te vinden en dat tegen een leuke prijs!

By.May is een eigengereide woonwinkel met een industriële basis, gecombineerd met geupcyclede, vintage en retro producten. Soms zitten er wat brocante producten tussen. Als het maar stoer en net even anders is, dan past het By.May!

 

By.May werkt samen met Mooi Binnen vastgoedstyling. Als u door Mooi Binnen een opdracht heeft laten uitvoeren, kunt u met 15% korting producten bij By.May aanschaffen voor de inrichting van uw huis!